BALIKESİR / KARESİ - ŞEHİT ASTSUBAY CEMİL ERKEK ORTAOKULU

SALİH ÖZDEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

13 Haziran 1986’da Tokat’ın Niksar ilçesinde doğdum. İlköğretimimi Niksar Ulvi Saime Kaya İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimimi Niksar Danişment Gazi (Yabancı Dil Ağırlıklı) Lisesi’nde tamamladım. 2004’te girdiğim Balıkesir Üniversitesi Türkçe Eğitimi Bölümü’nden 2008’de mezun oldum. Aynı yıl Kırıkkale Merkez Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu’na Türkçe Öğretmeni olarak atandım ve iki yıl bu okulda görev yaptım. Bu esnada Erzincan ili Kemah ilçesinde kısa dönem erbaş çavuş olarak vatani görevimi tamamladım.2010-2011 eğitim öğretim yılında Balıkesir il Milli Eğitim Müdürlüğüne atandım ve Ali Hikmet Paşa İlköğretim Okulu’nda bir yıl süreyle Türkçe öğretmeni olarak görevlendirildim. 2011-2012 eğitim öğretim yılında Halalca ilköğretim okulunda görevlendirildim. 2012-2013 yılında Üçpınar köyü ve Deliktaş köylerinde görevlendirildim, aynı yıl Halalca Ortaokulu’na müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. 2013 yılının Ocak ayında Halalca Ortaokulu Müdür Vekili olarak görev yaptım.2013-2014 Eğitim öğretim yılında Balıkesir Kepsut İlçesi Oktay Koçman Ortaokul’unda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladım. 05/01/2015 tarihinde Yakupköy Ortaokulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandım. 02/07/2019 Tarihinde yöneticilerin yer değiştirmesi sonucu Şehit Ömer Faruk Bol İmam Hatip Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandım. 2019 Eğitim Yöneticileri Şeçme Sınavını kazanarak okulumuzda müdür olarak göreve başladım.